1

Ние предлагаме

Вила Лидия - 7 стаи
Разгледай
Къща за гости Лидия - 4 стаи
Разгледай

Информация

За Лидия

Къща за гости "Лидия" е разположена в едно от най-красивите кътчета на Родопите - на язовир Батак, к.к. Цигов чарк. Намира се на 700 м от центъра на курортния комплекс, в самата гора. Гледката от всички стаи и тераси е към язовира. 

Можете да наемете цялата къща или само стая с джакузи или обикновена вана, които са общо четири на брой. Капацитетът е 4 двойки с/без деца или, ако сте обща компания, максимум 12-15 човека. Гостите ползват хол с камина и напълно оборудвана кухня, барбекю на верандата, детски кът, голям озеленен и ограден двор, паркинг. 

Вила Лидия се намира на 50 метра от Къща за гости Лидия/от другата страна на улицата/, с големи панорамни тераси към язовир Батак и сезонен басейн / от 15 юни до 20 септември/. Басейнът се ползва от двете къщи през делничните дни, при определени условия, моля попитайте!

Разполага с общо 7 стаи/ 4 стаи с джакузи и три стаи с хидромасажен душ/, хол с камина и няколко къта за сядане с маси за хранене, голяма напълно оборудвана кухня. Покрита БАРБЕКЮ ЗОНА с маси и кухненски бокс, басейн, огромен озеленен и ограден двор с детски кът, градинско джакузи, паркинг. 

Две от стаите с джакузи са с директна панорамна гледка към язовира от самите бани, разполагаме и със стая с джакузи в самата стая. 

Всички стаи имат тераса с директна или странична гледка към язовира или планината.

Когато къщите се отдават на група, организаторът носи материална отговорност за нанесени щети.

И двете къщи имат гледка към язовир Батак, но не се намираме на брега на язовира! Моля, разгледайте местоположението на картата. За да стигнете до нас, не се минава през центъра на курорта, а покрай шкембеджийницата и параклиса Св. Андрей!

ВОДАТА в двете къщи се доставя от ВиК Батак. Има периоди, когато е със завишена мътност!

 

 

 

 

Read more

Стаи и общо помещение

На първия етаж на двете къщи е общо помещение - хол с камина, трапезария и напълно оборудвана кухня с гледка към язовира. 

На 2 и 3 етаж на Къща Лидия са разположени по една стая с вана и една делукс с джакузи - общо четири.

Във всяка стая има разтегателен диван за допълнително настаняване, като в стаите с джакузи са по-големи. 

Заграден двор с топло градинско джакузи, детски кът.

Във вила Лидия на първия етаж освен хол, кухня и голяма панорамна тераса има и две стаи с джакузи. На втория етаж имаме още две стаи с джакузи и три стаи с хидромасажен душ. Общо стаите са седем. Във всяка стая има разтегателен диван за допълнително настаняване.

Разполагаме и с покрита барбекю зона с маси и кухненски бокс, детски кът, сезонен отопляем басейн /27-30 градуса/, топло градинско джакузи /до 40 градуса/.

УЧТИВО МОЛИМ КЛИЕНТИТЕ СИ, ДА СПАЗВАТ ОБЩОПРИЕТИТЕ ТИХИ ЧАСОВЕ, ДА НЕ ПРЕЧАТ НА ДРУГИТЕ ГОСТИ ДА ПОЧИВАТ.

А СЪЩО ТАК, ДА СИ ПОЧИСТВАТ, СЛЕД ПОЛЗВАНЕ НА КУХНЯТА И ДА ПАЗЯТ ИМУЩЕСТВОТО В КЪЩИТЕ.

НАНЕСЕНИ ЩЕТИ СЕ ЗАПЛАЩАТ!

 

 

Read more

Резервации и настаняване

Стандартното време за настаняване е от 14:00 до 19.00 часа, а за напускане – до 11:30.  За късно настаняване, моля предупредете.

Резервацията се счита за потвърдена при капариране на 50 % от общата сума, която не се възстановява при невъзможност за ползване на услугата.

ОСТАТЪКЪТ ОТ СУМАТА СЕ ЗАПЛАЩА ПРИ НАСТАНЯВАНЕТО.  

За промоционалните оферти се заплаща 100%, както и за резервации от една нощувка. Сумата не се възстановява при невъзможност за ползване на услугата.

Автоматично анулиране на резервацията при непревеждане на капаро в 3-дневен срок от деня на резервацията, ако изрично не е уговорено друго.

 



Read more

Отопление през зимата

 Къща за гости Лидия е добре изолирана и отоплена през зимния сезон. Отоплението е локално парно - камина с водна риза. Камината е в хола.

Следобед и вечер, когато не присъства персонал, гостите поддържат камината.

ВОДАТА

във Вили Лидия се доставя от ВИК Батак. Има периоди, когато е със завишена мътност.

Вила Лидия се отоплява с локално парно на пелети.

 

 

Read more

ЛИДИЯ

Семеен Хотел "Лидия" - Цигов чарк
Посетете ни

Книга за гости

Review 1

Най-красивото и уютно място на което съм бил. Много благодарим за милото и топло посрещане и ще се върнем за още много подобни изкарвания с мила и весела компания.

Петър
Review 2
Много приятно място. Чистичко и спокойно. Със сигурност ще го посетим отново.
Petya
Review 3


Влюбена съм в това място!

Sofia
Review 16

Прекрасно място !Със сигурност в мое лице имате постоянен клиент!Жената ,която ни посрещна-Биляна е много мила и усмихната ,а на кученцата ни се радваше от сърце!Чисто ,топло и уютно! Препоръчвам горещо!Тук се чувстваш като у дома!

Даниела
Review 17
Хотелът е чудесен - много уютен, с любезни домакини, с приятна обстановка, чистичък и спретнат. Гледката е наистина много красива и има всички условия за почивка. Със сигурност ще опитаме да отидем отново :)
 
Вера
Review 18

Препоръчваме с двете ръце! Любезен персонал, чистота, кухнята наистина напълно оборудвана.Но най-важното е създадения уют.Да не говорим за допълнителните екстри-нови приятели

Ресторант РУЖ
Review 19
 
Много добро място. Въпреки страхотния студ - към минус 15 през нощта беше топло и приятно. Да, камината се пали от клиентите след определен час но това по-скоро прибавя колорит към хотела и те кара да се чувстваш като на хижа в планината, при всичките удобства. Така че отивайте смело-препоръчвам го.
 
Свилен Пенчев
Review 20

Приветливо и уютно местенце, с всичко необходимо за отмор и забавление, с присъщото за планината чувство за свобода....

Снежана Рускова
Review 21

Много добър хотел благодарим за приятната почивка.

Ангел
Review 23
Много сме доволни от хотела,надмина очакванията ни. Луксозно,чисто и спокойно. Вниманието на Персонала към клиентите ни направи много добро впечетление,там се почувствахме като на гости на приятели.
Симеон Генов
Review 24

Great hotel!

Everything was perfect! The room was fabulous and with a very nice view! Very good value for the money! Very kind and smiling owner and staff! We'd love to visit hotel Lidia again in the future!

Mila
Review 25

Уникален!

Aбсолютно всичко беше супер.Не ми се тръгваше от там.

Pavel
Review 26

Малко подарено щастие.

Почувствахме се специални. Насладихме се на тишина,спокойствие и чист въздух далеч от ежедневието ни.

Росица
Review 27

Тhe owner was very pleasant and helpful. the place is very beautiful and the accomodation was more that i could imagine. i totally recomend it to everyone

Michael
Review 28

Перфектен Хотел!

Студиото в което бяхме беше супер, чисто подредено всичко беше перфектно. Собственичката и жената която ни посрещна (Биляна) бяха много отзивчиви просто страхотно място отново бихме отишли.

 

Борислав
Review 29

Много уют

Хотелът е много чист и обзаведен с много вкус. Камината допринася за чувството на домашен уют. Имахме всичко необходимо на разположение. Посрещнаха ни с грижа и внимание.

Анита
Review 30

СТРАХОТЕН , УЮТЕН , УДОБЕН , ОТЛИЧНО ОБЗАВЕДЕН ХОТЕЛ , КАКТО ЗА СЕМЕЙСТВА С ИЛИ БЕЗ ДЕЦА , ТАКА И ЗА ВЛЮБЕНИ ДВОЙКИ , ПРЕДПОЧИТАЩИ СПОКЙСТВИЕТО , РОМАНТИКАТА И СТРАХОТНАТА ПРИРОДА!МНОГО ТОПЛО ПОСРЕЩАНЕ И ИЗПРАЩАНЕ ОТ ПЕРСОНАЛА , В ЛИЦЕТО НА БИЛЯНА , КОЯТО СЕ ГРИЖИ ОТЛИЧНО ЗА ХИГИЕНАТА В ХОТЕЛА. БЛАГОДАРЯ И ЗА ТЪРПЕНИЕТО И НА СОБСТВЕНИЧКАТА НА ТОЗИ СТРАХОТЕН ХОТЕЛ- ЛИДИЯ! НАИСТИНА ВСИЧКО КОЕТО Е ПОБЛИКУВАНО НА СНИМКИТЕ ЗА ХОТЕЛА ОТГОВАРЯ НА ИСТИНАТА.СТРАХОТНА ГЛЕДКА КЪМ ЕЗЕРОТО БАТАК!

Донка
Review 32

Ако се колебаете къде да релаксирате- мястото е хотел "Лидия"!
Думите ми са крайно недостатъчни за да го опиша!Трябва да се преживее усещането. Уникално съчетание от природа,уют,стил,романтика и гостоприемство! Красива приказка,сбъдната мечта,реален сън! 
Най-хубавото е, че всеки сезон е подходящ за тази наслада.Да си позволим удоволствието от това усещане.Аз и семейството ми отново ще посетим това вълшебно място което горещо препоръчваме на всеки!

Мария Петкова

Hotel Tabs

Вили Лидия - още в мига, в който ги зърнете ще разберете, че това е Вашето място. Луксозна стая със собствено джакузи в банята, стая с вана или хидромасажен душ – където и да се настаните, ще се чувствате като у дома си. Ще можете да насладите на живия огън в камината, да си приготвите барбекю или да се любувате на това, което се вижда през прозореца Ви – язовир Батак и Родопите.

Можете да наемете една от двете къщи или да изберете стая с джакузи, с вана или хидромасажен душ.

 

Разполагаме с отопляем басейн през летния сезон във Вила Лидия, както и целогодишно топло джакузи и в двете къщи.

Моля, носете си халати за градинското джакузи, ние предоставяме само хавлиени кърпи за ползване в къщата.

 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ВИЛИ ЛИДИЯ - ЦИГОВ ЧАРК? 

Самостоятелно наемане на цялата къща, без присъствие на персонал и собственици. 

На Ваше разположение е огромен ограден и озеленен двор , където децата и домашните Ви любимци да играят и тичат на воля.

ФАНТАСТИЧНА панорамна гледка към язовир Батак или Родопите от всички стаи и тераси.

ГОСТИТЕ ПОЛЗВАТ НАПЪЛНО ОБОРУДВАНА КУХНЯ, ХОЛ С КАМИНА И ТРАПЕЗАРИЯ, БАСЕЙН ПРЕЗ ЛЯТОТО, ГРАДИНСКО ДЖАКУЗИ, БАРБЕКЮ  

Можете да заявите масаж, частичен или на цяло тяло на обявения телефон.

МОЖЕТЕ ДА КАРАТЕ СКИ ПРЕЗ ЗИМАТА НА ЛЕТОВИЩЕ СВ. КОНСТАНТИН ИЛИ НА МЕСТНОСТТА ЮНДОЛА:

Юндола

Св. Константин

 

 

 

На първия етаж на двете вили Лидия на разположение на гостите:

- хол и камина

- напълно оборудвана кухня - съдомиялна машина, еърфраер, котлони, фурна, микровълнова, кафе машина, тостер, ел.кана, съдове и прибори

- трапезария с няколко къта за хранене, LCD телевизор

- голяма веранда, барбекю зона

- детски кът в голям ограден двор

- паркинг

Когато къщата се отдава на група, организаторът носи материална отговорност за нанесени щети

 

Всяка стая в двете вили Лидия разполага със самостоятелен санитарен възел с обикновена или хидромасажна вана/двойна/ или хидромасажен душ, спалня, телевизор, интернет, хладилник, кът за отдих с разтегателен диван и маса,  тераса и директен или страничен изглед към язовир "Батак" или  Родопите.

Терасите на стая и студио на 2-ри и 3-ти етаж в Къща Лидия са общи, но преградени с подвижна преграда, като всяка половина е оборудвана с градинска маса и столове.

Всяка стая на Вила Лидия разполага с тераса. 

Една от стаите във Вила Лидия има оборудван кухненски бокс.